Sponsors & donateurs

Donateurs

Er zijn vele mensen die Excelsior een enorm warm hart toedragen. Deze mensen hebben we de mogelijkheid gegeven donateur te worden van Excelsior. Elk jaar doneren deze donateurs een bedrag van €10,00 aan Excelsior. Hiervoor levert Excelsior natuurlijk ook een wederdienst zo krijgt u het gehele jaar verschillende uitnodigingen van Excelsior voor al onze concerten. Ook krijgt u de mogelijkheid voor een persoonlijke serenade van Excelsior tijdens uw huwelijksjubilea.

 

Acties

Ook zullen we u graag willen betrekken in onze verschillende acties. Tijdens onze autowasdag krijgt u de mogelijkheid om voor een klein bedrag een autowas-kaartje te kopen. Uw auto wordt door ons schoongemaakt en ziet er weer spic en span uit zonder enige inspanning van uw kant.

Excelsior haalt ook jaarlijks petflessen op tijdens de petflessenactie, mocht u excelsior nog een beetje extra willen helpen kunt u flessen verzamelen tijdens deze actie en aan het eind halen de leden van Excelsior de verzamelde flessen maar ook kratten thuis bij u op.

 

 

Wilt u ook donateur worden?

Neem dan contact op met ons via het contact formulier, geef in het formulier aan dat u graag donateur wilt worden en daarna nemen wij contact met u op voor de verdere benodigde informatie.

Sponsors

Wilt u met uw bedrijf of organisatie sponsor worden van Excelsior? Dit kan! Dit hoeft niet perse een financiële bijdrage te zijn, wij kunnen hulp gebruiken met van alles bij onze concerten en activiteiten. Neem gerust contact met onze penningmeester en we kijken wat we voor elkaar kunnen betekenen.